Търде много са поне формално лицата и организациите, които биха имали

...
Търде много са поне формално лицата и организациите, които биха имали
Коментари Харесай

Проф. Радулов не изключи и Путин от хората, които искат да навредят на Гешев

Търде много са най-малко официално лицата и организациите, които биха имали интерес да правят подобен атентат против Иван Гешев в това число можем и и Путин да причислим. Това разяснява специалистът по тероризъм проф. Николай Радулов, като засяга последното изявление на основния прокурор, обвързвано с съветския президент.
Всичко по тематиката: Опитът за нападение против основния прокурор Иван Гешев 66
Миналата седмица той съобщи в Киев, че страната ни е длъжна да арестува Путин, в случай че той пристигна у нас.

„ Твърде доста са хората в тази численост, т.е. самият основен прокурор се пробва да се героизира. Не на вятъра незабавно откакто ни стана известно за атентата, се появи едно изявление, което трябваше да ни даде възможност да направим паралел със случая на Джовани Фалконе. С тази разлика, че той е проверяващ прокурор, който е вкарал над 300 души в пандиза и умира при атентата против него. В нашия случай основният прокурор не е вкарал никого в пандиза и е прочут основно със споразуменията си и от гърмежа не е потърпевша никой “, изясни Радулов.

Той подозира, че нападателите са от престъпния контингент и задачата е била заплашване.

По думите на някогашния шеф на ЦСБОП ген. Тихомир Стойчев гърмежът е ориентиран, сега в който кортежа минава. Той разясни, че не знае дали Гешев е имал авансово някаква информация, с цел да смени в последния миг колата и маршрута си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР